MARIEKE TUSSEN DE TULPEN

Hoe twee mensen soms op één lijn kunnen zitten… Ik stuurde mijn fotografie vriendin Marieke een berichtje of ze zin had om mee te gaan naar de tulpenvelden en ik kreeg terug dat zij er al was en dat ik gezellig kon aansluiten. Top! Zij was net klaar met haar opdracht en dus konden we nog even elkaar voor de lens zetten. 

Online had ik al veel tulpenvelden voorbij zien komen, maar wat ik niet wist dat er een prachtige lag in Heinkenszand. Helemaal niet ver van huis dus! De prachtig gekleurde rijen dieproze, lichtroze en witte koppen staken boven het veld uit. Ze vroegen gewoon om een foto! Wel vooraf even netjes de eigenaar gevraagd of we het veld op mochten, het is immers eigen terrein. Dat mocht, mits we netjes op de rijpaden bleven.

Het ondergaande zonnetje gaf ons een prachtige gouden gloed. De lucht mooi blauw. Perfecte omstandigheden! En het resultaat? Dat mocht er wezen.

Weet jij dé locatie die vraagt om een shoot? Met jou, de kids óf (huis)dieren? Neem dan vrijblijvend contact op!

Advertentie