OPEN DAG KIDDY-FUN

Het bedrijf Kiddy-Fun vierde feest, want het nieuwe pand was helemaal klaar en ingericht. Tijd voor een open dag! Het mooie weer was direct mee besteld. Terwijl de kinderen genoten van de springkussens en de geweldige creaties die de ballonartiest maakte, konden de ouders informatie krijgen over de verhuur. 

Mijn opdracht was om de sfeer van de dag neer te zetten. Dat lukte goed! De blauwe lucht, de gekleurde springkussens en de fleurig geklede kids maakte het sowieso een gezellig geheel. Voeg daar de ballonnen aan toe die werkelijk alle kleuren van de regenboog hebben, lachende gezichten en je hebt de perfecte weergave van een heerlijke zaterdag.

Persoonlijk vond ik het een leuke uitdaging om actiefoto’s te maken, van springende en spelende kinderen. Een geslaagde dag en weer een tevreden klant!

“Super fotograaf die foto’s van onze opendag heeft gemaakt. Van mooie overzicht foto’s, naar super gave detail foto’s tot foto’s waar mooie herinneringen op vast gelegd zijn. En dat alles zonder iets of iemand tot last te zijn. Thnx voor het resultaat!”

Binnenkort een evenement en wilt u dit ook professioneel laten vastleggen? Neem dan contact op of stuur een mailtje!

Advertentie