BLOGFOTO’S VOOR DAISY

Naamgenoot Daisy is blogger en vaste klant. Regelmatig spreken we af om eventjes wat foto’s te maken voor haar blog en Instagram in ons mooie Goes. Vaak doen we dit om beelden te schieten van de outfits die ze draagt of om te laten zien wat een bepaald verzorgingsproduct met haar prachtige bos krullen doet.

Dat Goes onze favoriete locatie is zie je vaak terug. Vooral op en rond de kade kun je ons terugvinden. Onlangs maakten we zelfs een heel tof (al zeg ik het zelf!) zelfportret, terwijl we genoten van gekleurde drankjes op het terras, met in het raam de weerspiegeling van een groot jacht dat lag aangemeerd.

Vaak zit er op deze foto’s wel wat tijdsdruk. Daisy post namelijk 3 keer per week een blog en daardoor is er geen tijd om weken te wachten op de nabewerking. Dit zorgt er wel altijd voor dat we op scherp staan en direct gaan voor een perfect resultaat. Tegenwoordig hebben we aan een half woord genoeg en zijn we vaak snel klaar om nog even wat te drinken, bij te kletsen en te genieten van onze vrije zaterdag!

  

Ook zin om foto’s te maken voor je blog of Instagram account? Stuur dan een berichtje via social media of een mailtje!

Advertentie