13 JAAR GETROUWD HARMEN & MARJA

Toen ik de aanvraag van deze shoot kreeg vond ik het best wel spannend. Eerlijk! Marja wilde haar man Harmen verrassen door – 13 jaar na hun jawoord – opnieuw foto’s te maken. IN TROUWKLEDING! Je leest het goed ja, Marja past na 13 jaar en drie prachtige kinderen verder nog steeds in haar trouwjurk. Samen bedachten we de perfecte locatie, de kerk waar ook toen hun huwelijk werd voltrokken.

Daar stonden we dan, te wachten tot de dienst over was en wij naar binnen konden om hem te verrassen. De kinderen hadden er ook zin in. Helemaal opgedirkt en ready to go.

En verrast was Harmen zeker. Sterker nog; hij had eerst niet eens door dat zijn vrouw in een trouwjurk de kerk binnen kwam! Nadat ook hij zich had omgekleed kon de shoot beginnen. Eerst binnen, daarna buiten. De herfstbladeren kleurden mooi tegen het groene gras. En toen het idee werd geopperd om de blaadjes als confetti in de lucht te gooien, was de fotograaf natuurlijk favoriet!

Na de shoot heb ik snel wat foto’s bewerkt, zodat ik al iets kon laten zien op het aansluitende feestje waar vrienden en familie bij aanwezig waren. Een paar weken later kwam het foto album binnen die letterlijk tot tranen toe roerde. Wat mij betreft het beste compliment die ik als fotograaf kan krijgen.

“Mooie ’13 jaar getrouwd’ fotoshoot mogen doen met Daisy Schot. Tranen in onze ogen bij het eindresultaat… prachtige en zeer waardevolle foto’s van ons gezin gekregen!”

Ook uw jubileum laten vastleggen of iemand verrassen met een fotoshoot? Stuur dan voor mail informatie een mailtje!

Advertentie