De Lifestijlkamer

Waar een onverwachte ontmoeting op uit kan lopen. Ik kwam op social media een leuke nieuwe spot in Goes tegen, De Lifestijlkamer. Een tof concept waar sport en voeding samenkomen. En een plek waar ik vegan koffie, gebakjes en smoothies kan scoren. Ik was benieuwd, ging kijken, raakte aan de praat met de eigenaresse en werd vervolgens gevraagd of ik niet ook wat beelden kon schieten voor hun website en socials. Zo gezegd, zo gedaan. 

Wat hangt er een fijne sfeer in deze zaak. Een goede combinatie van keihard werken in het sportgedeelte, tot een waar huiskamergevoel als je je koffie of je sapje drinkt. Ook weet de eigenaresse veel te vertellen over sport en voeding, zijn alle producten dagvers en met de hand gemaakt. De sapjes en gezonde taartjes zien er overheerlijk uit.

Dat gevoel wilde ik ook graag naar voren halen in de foto’s en wat mij betreft is dat gelukt. Stoer en huiselijk. Gezond en lekker. Individuele aandacht.

Wil jij ook aantrekkelijke foto’s voor je website en social media? Neem dan contact op en maak vrijblijvend een afspraak. Hierin kunnen we doornemen wat jouw wensen en eisen zijn.

Advertentie