MIJN LIEFSTE MODEL EN KNUFFEL BENTLEY

In dit geval ben ik alles behalve objectief. Deze bruine labrador is sowieso mijn allerleukste en allerliefste model ooit. Het is namelijk mijn eigen hond Bentley.

Als pup zijnde sleepte ik hem regelmatig mee naar boven om eventjes model te staan/zitten/liggen. Ook nu hij groot is, sneakt hij nog wel eens stiekem mee naar boven. Dat mag eigenlijk niet, maar als hij het dan tóch doet, dan moet hij wél op de foto.

Mijn man en ik haalden Bentley toen hij 8 weken was en 6 kilo woog. Inmiddels is hij een volgroeide hond, met nog altijd wat van zijn puppy streken. Gelukkig doet hij ALLES voor koekjes en voor een kluif haalt hij zelfs zijn hele trukendoos tevoorschijn.

Ook een fotoshoot met je huisdier? Dat kan bij jou thuis of op locatie. Stuur voor meer informatie een mailtje!

Advertentie