PUUR Bloemstyling

Wat mij betreft is PUUR Bloemstyling de mooiste bloemenwinkel van Goes. De industriële look die het pand heeft door het gebruik van beton en grove houtmaterialen steken heerlijk af tegen de warme winter structuren en de vrolijke bloemen. “Laat mij hier maar lekker rondlopen,” zei ik tegen Marlea, één van de eigenaresses. Elke keer zie je wel wat nieuws, elk hoekje en plekje heeft weer een verrassing. Met dit als resultaat.

PUUR Bloemstyling staat onder meer bekend om hun prachtige bloemstukken en wildboeketten die men volledig zelf kan samenstellen. Er heeft op mijn keukentafel ook al menig bos staan stralen. De bakken met bloemen nodigen uit om te fotograferen. De woonaccessoires, lampen, potten en stukken zou je per direct allemaal willen laten inpakken om mee naar huis te nemen.

Een gezellige ronde tafel, om een bakje koffie te drinken tijdens het wachten of natuurlijk om zelf bloemstukken te maken tijdens de workshops die regelmatig worden verzorgd.

 

Wil je ook foto’s van jouw winkel en/of producten? Neem dan contact op en maak vrijblijvend een afspraak. Samen kunnen we jouw wensen en de mogelijkheden bespreken.

Advertentie