SUNSET LOVE MET SABINA & COLIN

Ietwat onwennig kwamen Sabina en Colin aan op het strand. Ze hadden een love shoot geboekt en ik had het idee om dit met een mooi gekleurde lucht te doen. Zo gezegd, zo gedaan. En nadat we elkaar een beetje beter hadden leren kennen, kwam het stel ook echt los.

Ik snap het wel. Dan ‘moet’ je het opeens maar doen, leuk op de foto staan terwijl je er geen ervaring mee hebt en ook niet weet hoe het eruit ziet. Daarom probeer ik mensen altijd direct op hun gemak te stellen en vooraf af te stemmen wat de wensen en verwachtingen zijn. Dit jonge stelletje was nog maar een paar maanden samen en de liefde spatte ervan af!

Lekker gek doen, zoenen, om elkaar heen hangen, door het zand rennen en genieten van de lucht die elke minuut wel een beetje mooier werd. Colin spotte zelfs een bruinvis in het water, een mooie onderbreking van onze shoot.

“Leuke shoot gehad! Resultaat was ook erg mooi. Zeker een aanrader

Ook een shoot boeken met je geliefde op een binnen- of buitenlocatie naar keuze? Stuur dan een berichtje via social media of een mail!

Advertentie