ZONNIGE SOPHIE

De altijd vrolijke Sophie wilde graag haar moeder verrassen met wat mooie foto’s op het strand. Dat kan geregeld worden! Dus vertrokken we op een zonnige dag richting de kust om samen wat te creëren. 

En of dat lukte? Oordeel zelf! Ik vind het werken met creatieve kinderen heerlijk, want Sophie bedacht zelf regelmatig leuke poses of wees plekjes aan waar ze foto’s wilde maken. Spelen in het zand, bij het water. Klimmen op stenen, op de trap en als een waar supermodel leunen tegen de strandhuisjes.

Het beviel zo goed dat we totaal de tijd vergaten en een enorme berg foto’s hadden. Het uitzoeken ervan was even een werkje, maar in totaal hadden we ruim 30 goede beelden. Een top eindresultaat in een ochtendje!

En of de moeder van Sophie verrast was? Dat was zeker zo!

Ook een fotoshoot van je kind(eren)? Stuur dan een mailtje voor meer informatie of het maken van een afspraak!

Advertentie