KAYLA & STIES

“Een hond is een mens zijn beste vriend”. Dat Kayla en Sties beste vriendjes zijn is wel duidelijk. De vrolijke Franse Buldog en haar baasje zijn twee handen op één buik. Het zwart-witte dametje liet zich dan ook onverstoord optillen en in de juiste positie zetten voor de foto.

Of Sties echt knap is, daar zijn de meningen vast over verdeeld. Ik houd het maar op ‘knap van lelijkheid’. Het is een grappig hondje met een eigen willetje die gelukkig voor koekjes wel wilde blijven zitten tot ik de foto had gemaakt. Toen ik de koekjes vast had was ik ook het middelpunt van haar belangstelling.

De chemie tussen baasje en hond vind ik leuk om vast te leggen. Beide hebben hun eigen karakter, maar zijn goed op elkaar ingespeeld. Een leuke shoot in hun vertrouwde thuisomgeving.

 

Wil je ook een fotoshoot doen met jouw huisdier? Stuur dan even een mailtje!

Advertentie